Dd Hera

Født: 23/6-2009 Reg,nr NO31599/10
Jaktprøve 1x1 ÅP 195 poeng
Utstilling: CK-CERT-CACIB.
HD: A
Eier: Roger Johansen
StamtavleHera kom til oss 11 desember 2012 etter vi måtte avlive Finskstøver Laisa pga sykdom. Hera skulle omplasseres da eier hadde flere hunder og for at målbruken til Hera ikke var optimal med tanke på jaktprøver enda. Men en ung tispe med masse jaktlyst og jaktegenskaper kan fort slippe seg løs og dette har vi tatt sjanse på. Hera har grusomt mye jaktlyst og vilje og har et fantastisk søk. Ekstriørt så er det en tispe med spenst og utholdenhet og hun holder det gående hele dagen og flere dager på rad.

Hera er en tispe med utrolig stor jaktlyst, stort søk og har evne til raske uttak. Hun er meget drevsikker og jevner ut tap fort. Hun er taus i fot og tap og nyanserer flott i forhold til avstanden til losdyret. Hun er født rådyrren og har eller et utrolig flott gemytt og er medgjørlig på alle måter.

Hera ble jaktpremiert på sin første start med 1 ÅP og gode egenskaps poeng. Hun viser usedvanlig gode egenskaper selv på kaldt føre. Hera er ikke den som gir seg i sitt arbeid som jakthund. Hun står på fra morgen til kveld.

På utstilling så fikk Hera CK-CERT-CACIB og BIR på internasjonal utstilling i Bø.
Hera er etter Tell og Gåvålias Tanja. Og Tanja har gitt en rekke jaktpremierte avkom og champions og er blant annet mor til Uno som ble nr 2 i EM 2012.

 

Hera har hatt et kull født 30 desember 2013 og avkom viser gode takter