Hundene våre.

Pga noen helsemessige årsaker så har vi bare en hund hjemme her nå. BS Tula heter vår lille jaktbeaglefrøken som ble hentet hjem når jeg var på vei hjem fra Sørøya høsten 2020.


Og Tula har for oss en meget spesiell stamme og er linjeavlet med 3,175 % på  J Kuopusmaa Pera. Og jeg vil under forklare litt om de ulike hunder i Tula sin stamme av de som har litt historie å fortelle om.


Først litt om Kuopusmaa Pera.
Pera er hann jeg importerte fra Finland og var en hann med stor jaktlyst, stort søk og er funksjonell slik at han tåler mange dager med jakt. Han har et utrolig behaglig gemytt og det er aldri noe problem med denne hann. Pera ble prøvevinner på den internasjonale jaktprøven i Lur januar 2011 og fikk tildelt CACIT. Han har meget gode jaktegenskaper og er en kombihund. Det er felt 30 rådyr og 30 harer for han i sine år som jakthund.
Pera selv, foreldre, besteforeldre og oldeforeldre er premiert 108 ganger til sammen og dette sier litt om hvordan egenskaper det ligger bak dette blod. Det finnes 15 Finske mestere i Pera's stamme og tre av disse har forsvart sin tittel året etter To av de Finske mestere ligger i andre ledd bak han. Pera har 4 jaktpremierte søsken hvor en er Fin, Jch. Pera har 15 jaktpremierte avkom i Norge, Sverige og Finland. Så dette er en viktig brikke i Tulas stamme.

  


 

Beaglen BS Tula

Født: 09.07.2020.
Reg,nr NO51837/20
Tricolor
Utstilling:
Jaktprøve:

Stamtavle

 

Tula er en tøff liten jaktbeagle


Tula tegner til å bli en jakthund

 

 

 

 

©copyrights @ 2009 domain name. All Rights Reserved
Template By: buytemplates.net